ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

مرگ سالانه ۲۰ هزار ایرانی در تصادفات کشور

وزیر بهداشت با اشاره به فوت بیش از ۲۰ هزار نفر در تصادفات جاده‌ای کشورمان در سال ۴۰۲ بر لزوم فرهنگسازی برای کاهش آمار تصادفات تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۷ - ۰۱ آبان ۱۴۰۳ - 2024 October 22
کد خبر: ۲۶۰۸۹۰

به گزارش راهبرد معاصر، محمدرضا ظفرقندی امروز در سی‌امین آیین نکوداشت روز ملی بیمه سلامت در مرکز همایش‌های صداوسیما اظهار کرد: سهم سلامت از GDP امروزه 4 درصد است در حالی که این سهم باید به حدود 8 درصد برسد و بنابراین برای افزایش سهم سلامت از تولید ناخالص داخلی باید برنامه‌ریزی کنیم.

 

وی افزود: در بحث سلامت باید بر پیشگیری و آموزش تمرکز کنیم. در سال 1402 بیش از 20 هزار مرگ و میر ناشی از تصادفات جاده‌ای داشته‌ایم درحالی که بخش عمده‌ای از این مرگ‌ومیرها با آموزش و فرهنگسازی کاهش می‌یابد و بنابراین برای کاهش تصادفات نیاز به برنامه‌ریزی و فرهنگسازی داریم. در عین حال باید کیفیت اتومبیل‌ها و جاده‌ها نیز بهبود یابد.

 

وزیر بهداشت با بیان اینکه روش‌های مختلف پیشگیری از بیماری‌ها از جمله دیابت، فشار خون، بیماری‌های قلبی و سبک زندگی سالم باید به مردم آموزش داده شود، تصریح کرد: بیمه‌ها باید برای تشویق به ورزش، کاهش مصرف دخانیات و ... تلاش کنند تا سرمایه‌های بیمه‌ها حفظ شود.

 

وی با بیان اینکه باید درباره مردم حاشیه‌نشین، ساختارمند عمل کنیم، بیان کرد: یعنی باید نظام شبکه بهداشت را گسترش داده و عمق ببخشیم و از مسیر پزشکی خانواده به سوی نطام ارجاع حرکت کنیم تا ابتدا از بیماری‌ها پیشگیری و سپس آن‌ها را درمان کنیم. هر بیمار باید پرونده الکترونیک داشته باشد و اگر بتوانیم الزامات برنامه پزشکی خانواده را انجام دهیم در منابع خود ذخایر مناسبی ایجاد کرده‌ایم. 

 

ظفرقندی ادامه داد: در بسیاری از کشورها بیماران سه تا چهار ماه در صف انتظار برای انجام یک ام‌آر‌آی قرار می‌گیرند و بنابراین باید خدمات به صورت هدفمند به بیماران ارائه شوند.

 

وی با بیان اینکه سواد سلامت باید افزایش یابد، گفت: مردم باید بدانند با چه روش‌های سبک زندگی و تغذیه‌ای از بیماری‌ها پیشگیری کنند./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار