مرگ سالانه ۲۰ هزار ایرانی در تصادفات کشور-راهبرد معاصر
انتقاد پلیس از خاموشی چراغ‌های راهنمایی و رانندگی: قرار بود برق چراغ‌های ۳۰ تقاطع قطع نشود، اما خبری نشد وضعیت آب و هوا، امروز ۲ آذر ۱۴۰۳ / آغاز بارش‌ها از دوشنبه با ورود سامانه جدید تاریخ برگزاری کنکور مشخص شد: نوبت اول؛ ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت، نوبت دوم؛ ۵ و ۶ تیر وزیر علوم: در این چند سال اخیر، ۲۵ درصد از اساتید مهاجرت کرده‌اند؛ این عدد نگران کننده‌ای است کشف محموله‌های بزرگ موادمخدر صنعتی در مرز‌های ایران و افغانستان پرونده سهمیه‌های کنکور در مسیر اصلاح/ اختصاص سهمیه به مدارس دولتی و دهک‌های پایین پلیس راه: آزادراه تهران - شمال بازگشایی شد | جاده چالوس همچنان بسته است هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد متلاشی شدن باند ۶ نفره گروگان‌گیر / رهایی گروگان اتفاق هولناک در بیمارستان؛ به جای پای راست، پای چپ را قطع کردند سرپرست پلیس راه مازندران: مسدودیت کندوان تا روز شنبه ادامه دارد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران صدور کیفرخواست برای مدیر عامل معدن زمستان یورت تداوم بارش در ارتفاعات کشور آدرس سامانه ثبت معاملات اموال غیرمنقول

مرگ سالانه ۲۰ هزار ایرانی در تصادفات کشور

وزیر بهداشت با اشاره به فوت بیش از ۲۰ هزار نفر در تصادفات جاده‌ای کشورمان در سال ۴۰۲ بر لزوم فرهنگسازی برای کاهش آمار تصادفات تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۷ - ۰۱ آبان ۱۴۰۳ - 2024 October 22
کد خبر: ۲۶۰۸۹۰

به گزارش راهبرد معاصر، محمدرضا ظفرقندی امروز در سی‌امین آیین نکوداشت روز ملی بیمه سلامت در مرکز همایش‌های صداوسیما اظهار کرد: سهم سلامت از GDP امروزه 4 درصد است در حالی که این سهم باید به حدود 8 درصد برسد و بنابراین برای افزایش سهم سلامت از تولید ناخالص داخلی باید برنامه‌ریزی کنیم.

 

وی افزود: در بحث سلامت باید بر پیشگیری و آموزش تمرکز کنیم. در سال 1402 بیش از 20 هزار مرگ و میر ناشی از تصادفات جاده‌ای داشته‌ایم درحالی که بخش عمده‌ای از این مرگ‌ومیرها با آموزش و فرهنگسازی کاهش می‌یابد و بنابراین برای کاهش تصادفات نیاز به برنامه‌ریزی و فرهنگسازی داریم. در عین حال باید کیفیت اتومبیل‌ها و جاده‌ها نیز بهبود یابد.

 

وزیر بهداشت با بیان اینکه روش‌های مختلف پیشگیری از بیماری‌ها از جمله دیابت، فشار خون، بیماری‌های قلبی و سبک زندگی سالم باید به مردم آموزش داده شود، تصریح کرد: بیمه‌ها باید برای تشویق به ورزش، کاهش مصرف دخانیات و ... تلاش کنند تا سرمایه‌های بیمه‌ها حفظ شود.

 

وی با بیان اینکه باید درباره مردم حاشیه‌نشین، ساختارمند عمل کنیم، بیان کرد: یعنی باید نظام شبکه بهداشت را گسترش داده و عمق ببخشیم و از مسیر پزشکی خانواده به سوی نطام ارجاع حرکت کنیم تا ابتدا از بیماری‌ها پیشگیری و سپس آن‌ها را درمان کنیم. هر بیمار باید پرونده الکترونیک داشته باشد و اگر بتوانیم الزامات برنامه پزشکی خانواده را انجام دهیم در منابع خود ذخایر مناسبی ایجاد کرده‌ایم. 

 

ظفرقندی ادامه داد: در بسیاری از کشورها بیماران سه تا چهار ماه در صف انتظار برای انجام یک ام‌آر‌آی قرار می‌گیرند و بنابراین باید خدمات به صورت هدفمند به بیماران ارائه شوند.

 

وی با بیان اینکه سواد سلامت باید افزایش یابد، گفت: مردم باید بدانند با چه روش‌های سبک زندگی و تغذیه‌ای از بیماری‌ها پیشگیری کنند./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار